Välj din RAL-färg

Välj egen unik färg på din ILVE spis

I det standardiserade RAL färgsystemet finns upp till 1625 olika unika färger som du nu kan beställa på din spis och fläkt. Produkterna tillverkas av ILVE i samma högkvalitativa emaljeringssystem som på våra standardfärger och innebär en högblank och extremt tålig färg. Vill du skapa din helt unika pjäs väljer du RAL-kod och beställer spis och/eller fläkt med RAL-tillägg.
Specialbeställ RAL-färg på spismodellerna Majestic, Professional Plus och Nostalgie, Nostalgie/Noblesse och på fläktarna AM, AG och Noblesse.
Vi rekommenderar att RAL-färgen väljs från fysiskt färgprov/färgkarta. I kombination med beslag i rostfritt, mässing, krom, brons och koppar är möjligheterna oändliga!

Om RAL
RAL är ett färgsystem som utvecklades 1925 i Tyskland (av RAL Deutsches Institut für Gütesicherung und Kennzeichnung ), för att skapa ett enkelt system för att visa kulörer. Systemet grundades på initiativ av industrin och används som standard i metallindustrin. Det började med 40 kulörer men är numera över 200 i det som kallas RAL Classic och över 1600 kulörer i RAL Design.