Falmec fläktar

Falmec fläktar

Italian Brands har fått tillökning i sortimentet, och kan nu även erbjuda fläktar från Falmec.

falmec_montage_1200x506px

 

Falmec
Falmec är en av Italiens främsta tillverkare av köksfläktar, och representerar state-of-the-art inom branschen. Cirka 130 anställda utvecklar och producerar mer än 130.000 enheter per år.
Falmec har emottagit flertalet designpriser för sina modeller, bland annat har två modeller fått den ärofyllda titeln REDDOT DESIGN AWARD 2010.
Med mer än 70 olika modeller, i en rad olika varianter är Falmec en totalleverantör av köksfläktar som säljs över hela världen.

Innovation i luften
Falmec har utvecklats från att vara ett litet tillverkande företag till att idag vara en ledande aktör både på den inhemska marknaden i Italien och internationellt, med brett kunnande och erfarenhet inom design och tillverkning av köksfläktar. Högteknologisk forskning, produktionsflexibilitet, produktutveckling och kreativitet präglar Falmecs kollektioner som får ett kraftigt mervärde genom innovation och en unik mix av design och ny teknologi.

”Made in Italy”
Alla Falmecs produkter, från första skiss till färdig produkt, är ett resultat av en flerstegsprocess som sker uteslutande på Falmecs fabrik och huvudkontor nära Venedig. Enligt bästa italienska tillverkningstradition garanteras både designkvalitet, material och konstruktion.

Teknologi och design
Innovation. Prestanda. Energieffektivitet. Lätt att installera. Design.
Nyckelord för alla Falmecs projekt och ett resultat av ständig forskning som tar hänsyn till estetik, material och teknologi – för att uppnå perfekt synergi. Falmecs produkter möter alla sinnen; lukt – genom en effektiv sugförmåga, syn och känsla – tack vare en raffinerad formgivning och materialkvalitet, och hörsel – genom den låga ljudnivån.

Utvalt stål
Rostfritt stål AISI304.
Falmec väljer ut och använder AISI304 rostfritt stål, med en legering av 18% krom och 8% nickel. Hygieniskt – lätt att hålla rent, högresistent – mot korrosion (vilket framgår av spraytest med salt). AISI304 är tveklöst det bästa materialet för tillverkning av köksfläktar.

Italian Brands AB är stolt representant för Falmec på den svenska marknaden.

Välkomna att läsa mer på våra hemsidor falmecsweden.se och på falmec.com

Spara

Spara

Spara

Spara